Την εκτίμηση ότι με την έλευση του Νίκου Βετούλα στον πάγκο του Ρεθύμνου, άλλαξε η φιλοσοφία της ομάδας τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση εξέφρασε με αποκλειστικές δηλώσεις του στο basketblog.gr, ο Χάρης Γιαννόπουλος.
 
Ο Χάρης Γιαννόπουλος διανύει φέτος μία από τις καλύτερες χρονιές του στην Basket League με τη φανέλα του Ρεθύμνου, με τον Έλληνα φόργουορντ να μετρά 10,1 πόντους κατά μ.ο. με 4,1 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ. Ο διεθνής με την μικρές Εθνικές μας μίλησε για τη φετινή χρονιά του Ρεθύμνου, τους στόχους της ομάδας αλλά και τη δική του εικόνα.
 
Αναλυτικά:
 
-Καταρχάς, ποιο πιστεύεις ότι ήταν το κλειδί της χθεσινής νίκης για το Ρέθυμνο κόντρα στον Προμηθέα;
 
Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού μείναμε συγκεντρωμενοι σε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Δεν αφήσαμε τον Προμηθέα να επιβάλλει το ρυθμό που ήθελε για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. 
 



 
-Με 4 αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ποιος είναι ο στόχος του Ρεθύμνου;
 
Ο στόχος του Ρεθύμνου επετεύχθη κι ήταν η είσοδός στα πλέι οφ. Από εδώ και πέρα προσπαθούμε να φτάσουμε πιο ψηλά κάνοντας κι άλλες εκτός έδρας νίκες.
 
-Τι πιστεύεις ότι άλλαξε στο Ρέθυμνο με τον ερχομό του Νίκου Βετούλα;
 
Οπότε αλλάζει ο προπονητής σε μια ομάδα η ψυχολογία όλων των παικτών ανεβαίνει. Ο κόουτς, έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και ξέρει το άθλημα πάρα πολύ καλά. Έχουμε αλλάξει όλη τη φιλοσοφία μας, αμυντικά κι επιθετικά οπότε σε όλη αυτή την αλλαγή της ομάδας παίζει τεράστιο ρόλο η συνεισφορά του.
 
-Σε προσωπικό επίπεδο πώς κρίνεις τη φετινή χρονιά;
 
Δεν είμαι πότε 100% ευχαριστημενος από τον εαυτό μου, πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση. Η φετινή χρονιά όμως είναι η καλύτερη μου μέχρι τώρα κι ελπίζω να συνεχίσω να βελτιώνομαι.