Μπορεί το Ρέθυμνο να μην έχει προχωρήσει ακόμη στην επισημοποίηση της μεταγραφής του Κλιφ Κόλιμον, μιας και εκκρεμεί το θέμα της έκδοσης του δελτίου του, όμως ο Αμερικάνος γκαρντ δεν… κρατιέται.

Ο 23χρονος πλέι μέικερ, που θα αντικαταστήσει τον Μπίλι Γουάιτ στο ρόστερ των Κρητικών, δεν έκρυψε με δηλώσεις του την ανυπομονησία του να φορέσει τα “κυανόλευκα” και να αγωνιστεί στην Α1.

“Ανυπομονώ για το πρώτο μου παιχνίδι την Κυριακή και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είναι εντός έδρας και θα έχω την ευκαιρία να παίξω το πρώτο μου επαγγελματικό παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους της πόλης. Είμαι έτοιμος και πολύ ενθουσιασμένος. Θα παίξουμε συγκεντρωμένα και δυνατά ελπίζοντας για τη νίκη”, τόνισε ο Κόλιμον, ο οποίος θέλει να προλάβει το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, στο κλειστό “Μ. Μερκούρη“.

Ο Κόλιμον, δείχνει μάλιστα να έχει προσαρμοστεί αρκετά γρήγορα στη νέα του ομάδα και πλέον αναμένεται η έκδοση του δελτίου του για να ανακοινωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

Αγωνιστικά, η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανελευσινιακό συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ οι ιθύνοντες της ΚΑΕ περιμένουν μαζική παρουσία του κόσμου στις εξέδρες, για ακόμη ένα παιχνίδι.