Το Ρέθυμνο δεν τα κατάφερε απέναντι στο Περιστέρι χθες (13/01) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ και οι απουσίες των Μπρεντ Πέτγουεϊ και Στέργιου Κουφού φάνηκαν, καθώς ήταν ιδιαίτερα σημαντικές. Η ομάδα της Κρήτης έχασε στον πόντο από τους “Πρίγκιπες της δυτικής όχθης”, με τον Αμερικανό ψηλό να μην μπορεί να προσφέρει…

Ο Πέτγουεϊ έμεινε στον ΑΓΟΡ, καθώς η μεταγραφή του σε ομάδα της Κίνας δεν πραγματοποιήθηκε, ωστόσο ο τραυματισμός του στη μέση ήρθε να φέρει και πάλι προβληματισμό στις τάξεις του Ρεθύμνου. Ο Αμερικανός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως υποφέρει από κοίλη, η οποία του προκαλεί έντονους πόνους στη μέση. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε πως όλο το ιατρικό τιμ της ομάδας έχει πέσει… επάνω του, προκειμένου να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς το γρηγορότερο δυνατό. Εξάλλου, ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Καβάλα, ενώ ο παίκτης δεν αποκλείεται να μπει από αύριο σε ρυθμούς προπονήσεων, καθώς σήμερα έμεινε και πάλι εκτός.

Πέρα από τον Πέτγουεϊ στις προπονήσεις του Ρεθύμνου, αναμένεται να επιστρέψει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και ο Στέργιος Κουφός. Η πορεία της αποθεραπείας του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και την Πέμπτη θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να καθοριστεί στη συνέχεια η επάνοδός του στα γήπεδα του μπάσκετ.