Το Ρέθυμνο έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο το Περιστέρι, με το τεχνικό επιτελείο να αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών. Ο Θανάσης Γιαπλές και οι συνεργάτες του δεν είχαν χθες στη διάθεσή τους, τους Μάρκ Αντόνιο Κάρτερ, Μπρεντ Πέτγουεϊ και Αβραάμ Καλλινικίδη, οι οποίοι αναμένεται να μπουν από σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ο πρώτος δεν προπονήθηκε, λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί εδώ και κάτι μέρες, ενώ του χορηγήθηκε και αντιβίωση, προκειμένου να επιστρέψει το γρηγορότερο δυνατό. Ο Πέτγουεϊ από την πλευρά του είχε ένα μυϊκό σπασμό στην μέση, ενώ ο αρχηγός της ομάδας της Κρήτης αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις στον ώμο. Και οι τρεις πάντως αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών στη σημερινή προπόνηση, όπου το τεχνικό επιτελείο θέλει να αναδιοργανώσει την ομάδα του, μετά τις απουσίες που υπήρξαν.

Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε πως μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετώπιζαν και οι Αγγελόπουλος, Τσαρουχάς και Σιζόπουλος, οι οποίοι δεν προπονήθηκαν χθες το πρωί, αλλά το απόγευμα βρέθηκαν στο γήπεδο, όπως θα βρεθούν και σήμερα, προκειμένου να ανεβάσουν ρυθμούς.