Το Ρέθυμνο μπορεί να ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό χθες (20/09) σχετικά εύκολα, αλλά στην ομάδα της Κρήτης επικρατεί ικανοποίηση από την αγωνιστική εικόνα. Ο Θανάσης Γιαπλές θεωρεί πως οι παίκτες του ήταν πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια και έβγαλαν στο παρκέ αρκετά θετικά στοιχεία, ενώ πλέον ακολουθούν άλλα τρία ματς προετοιμασίας στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα (21/09, 17.00) ο ΑΓΟΡ θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, ενώ τη Δευτέρα (23/09, 17.00) θα βρεθεί αντιμέτωπος με αντίπαλο τον Ηλυσιακό. Την επόμενη μέρα (24/09, 16.30) το Ρέθυμνο θα βρεθεί στην Ελευσίνα για να αγωνιστεί με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό και στη συνέχεια η αποστολή αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στην Κρήτη.

Ο Θανάσης Γιαπλές δεν θα έχει στη διάθεσή του στο σημερινό (21/09) παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο τον Ανδρέα Κανονίδη, ο οποίος βρίσκεται στο Ρέθυμνο, λόγω γαστρεντερίτιδας. Ο τελευταίος πάντως, αναμένεται να μεταβεί στην Αθήνα, προκειμένου να αγωνιστεί στους αγώνες με Ηλυσιακό και Πανελευσινιακό. Από την πλευρά του ο Γιάννης Καλαμπόκης, ο οποίος αγωνίστηκε λιγότερο από ένα δεκάλεπτο στο ματς με τον Ολυμπιακό (πρόβλημα στον αστράγαλο), αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς.