Η ομάδα του Ρεθύμνου ανέδειξε, για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, τον πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής, για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Πρόκειται για τον Βίνσεντ Κάουνσιλ, ο οποίος… διαδέχθηκε τον Μοχάμεντ Φαγιέ στη συγκεκριμένη θέση.

Ο γκαρντ των Κρητικών, έδειξε πολύ ευχαριστημένος από τη διάκρισή του αυτήν, καθώς και από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του. Πιστεύει πως η προσωπική του απόδοση, και οι επιτυχίες, είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα έρθουν ακόμη καλύτερες μέρες για το Ρέθυμνο.

Αναλυτικότερα, όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

– Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις αγωνιστικές αναδείχθηκες MVP. Πως το εξηγείς;
«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που παίρνω αυτόν τον τίτλο για δεύτερη φορά μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όπως είχα εξηγήσει και την προηγούμενη φορά, η ανάδειξη μου σε MVP οφείλεται στην ομαδική δουλειά που γίνεται γιατί δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την βοήθεια των συμπαικτών και των προπονητών μου».

– Την προηγούμενη αγωνιστική πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Φαγιέ. Για τρίτη σερί αγωνιστική παίκτης του Ρεθύμνου αναδεικνύεται MVP. Πως το εξηγείς, επίσης;
«Είναι πραγματικά εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει με την ομάδα μου. Κάναμε τρεις συνεχόμενες, πολύ σπουδαίες νίκες και βγήκε πολυτιμότερος παίκτης από την ομάδα μου. Η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις έχει αποδώσει καρπούς. Εύχομαι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

– Η ομάδα σου συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της. Ποιο είναι το «μυστικό» της επιτυχίας;
«Το Ρέθυμνο αποδεικνύει μέσα από αυτές τις νίκες και τις εμφανίσεις ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Το μυστικό βρίσκεται στο κλίμα που υπάρχει μεταξύ όλων».

– Τα «φώτα» της δημοσιότητας στρέφονται πάνω σου και στην ομάδα σου. Είναι μια θετική εξέλιξη ή ανησυχείς ότι δεν θα μπορέσετε να αντέξετε το «βάρος»;
«Τον τελευταίο καιρό είμαστε στο επίκεντρο λόγω των επιτυχιών και των εμφανίσεων. Το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό γιατί το αξίζει αυτή η ομάδα. Είναι θετικό ότι προβαλλόμαστε μέσα από την δουλειά μας. Ελπίζω σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».