Το Ρέθυμνο έχει πάρει φόρα στις μεταγραφές και δεν λέει να πατήσει φρένο με τίποτα. Την  Τρίτη (19/6) η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζαμπίλ Ντουράμ. Σήμερα μια μέρα μετά (20/6) ανακοίνωσε ότι έκλεισε άλλον ένα ξένο, τον Κέβιν Μπρέισι Ντέιβις. Το μεταγραφικό ντεμαράζ όμως, των Κρητικών έχει και συνέχεια. Το Ρέθυμνο έκλεισε άλλον ένα ξένο. Την φανέλα της ομάδας στη νέα σεζόν θα φοράει και ο Ακόλντα Μανιάνγκ.

Ο νέος παίκτης του Ρεθύμνου γεννήθηκε στο Σουδάν, αλλά μετακόμισε στις ΗΠΑ με την οικογένειά του όταν ήταν μόλις 2 ετών. Η ζωή της οικογένειας ήταν δύσκολη, καθώς έφυγαν ως πρόσφυγες από το Σουδάν και πέρασαν δύσκολα τα πρώτα χρόνια τους στις ΗΠΑ μέχρι να ορθοποδήσουν και να μπει η ζωή τους σε μια τάξη.

Το ύψος του τον έφερε στο μπάσκετ. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Γιούτα Βάλεϊ όπου είχε μ.ο. 8.1 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 2.3 κοψίματα.

Είναι ένας ψηλός σέντερ που βλέπει τον κόσμο από τα 2.15μ. και αποτελεί φόβητρο στην άμυνα. Είναι καλός αμυντικός με έφεση στα ριμπάουντ και τα κοψίματα.

Η ζωή του δεν ήταν εύκολη στις ΗΠΑ και το 2015 έζησε ένα πραγματικό δράμα, καθώς ο αυτοκτόνησε ο αδελφός του, που έπαιζε κι αυτός μπάσκετ στο Ρότσεστερ.

Ο ΑΚΟΛΝΤΑ ΜΑΝΙΑΝΓΚ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ