Ο Μιχάλης Καμπερίδης του Ρεθύμνου ενημέρωσε το προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και στάθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με την ΑΕΚ (2/5, 17:00) για τα playoffs της Stoiximan.gr Basket League.

Aναλυτικά τι έγραψε:

«Τα όνειρα μας δεν σταματούν εδώ

Καλημέρα από το blog του ΕΣΑΚΕ… Μπορεί να είναι απόγευμα η δημοσίευση του αλλά ξεκίνησα να γράφω σήμερα το πρωί λίγο πριν την προπόνηση… Την τελευταία προπόνηση πριν αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα, όπου αύριο δίνουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Βέβαια μην ξεχνάμε πως φτάσαμε ως εδώ.

Εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο το πλεονέκτημα έδρας απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα όπως ο Κολοσσός και θεωρώ πως δίκαια πανηγυρίσαμε την πρόκριση στα προημιτελικά. Φάνηκε ξεκάθαρα πόσο πολύ θέλαμε αυτήν την πρόκριση αλλά τα όνειρα μας δεν σταματούν εδώ.

Τώρα έχουμε μπροστά μας να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα την ΑΕΚ. Σίγουρα το φαβορί δεν είμαστε εμείς, έχοντας μάλιστα και το μειονέκτημα έδρας. Όμως, θα «παλέψουμε» για την έκπληξη. Άλλωστε αυτό είναι το χρέος μας απέναντι στον κόσμο μας και την ομάδα.

Θέλουμε να φτάσουμε πολύ ψηλά τη φετινή χρονιά και αυτή είναι η ευκαιρία μας. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι εξαιρετικά δύσκολο αλλά αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε και να δώσουμε το 100% και από κει και πέρα θα κάνουμε «ταμείο» στο τέλος.

Εμείς προερχόμαστε από 3 κουραστικά ματς κόντρα στον Κολοσσό, αλλά και οι «κιτρινόμαυροι» έχουν να λύσουν τη δύσκολη εξίσωση της απραξίας των τόσων ημερών. Μην ξεχνάμε ότι φέτος μετράμε από μία νίκη και μία ήττα εντός και εκτός έδρας, αντίστοιχα».