Στο Street basket που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος της Αγίας Γαλήνης, παρευρέθηκαν μέλη του Ρεθύμνου. Συγκεκριμένα την ομάδα εκπροσώπησαν ο Γ.Γ. του ΕΣΑΚΕ και Διευθύνων Σύμβουλος του συλλόγου Γιώργος Μαμαλάκης, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Τάσος Τριαντάφυλλος, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Δημήτρης Τζέτζος, ενώ το αγωνιστικό τμήμα εκπροσώπησαν ο προπονητής Σταύρος Μυκονιάτης, ο team manager Γιώργος Κούμουλος, ο αθλητής Άλφα Ντιαλο και φυσικά ο Αγορίνος μας.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων ο Σύλλογος της Αγίας Γαλήνης βράβευσε τον Γιώργο Κούμουλο για την προσφορά του στην ομάδα και το Ρεθυμνιώτικο μπάσκετ και ο Γεν. Διευθυντής της ΚΑΕ Τάσος Τριαντάφυλλος παρέδωσε το λάβαρο της ομάδας στον πρόεδρο του συλλόγου.

“Το Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Γαλήνης αλλά και όλους που βρέθηκαν στην εκδήλωση για την θερμή υποδοχή και την εξαιρετική φιλοξενία και επίσης συγχαίρει τα παιδιά του αθλητικού συλλόγου Μεσσαράς για την άριστη διοργάνωση του τουρνουά. Ευχόμαστε η όμορφη αυτή εκδήλωση να γίνει θεσμός για την Αγία Γαλήνη αλλά και όλη την Νότια Κρήτη” αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση.