Tο Ρέθυμνο Aegean φιλοξενεί την Κυριακή στις 16:30 τον Πρωταθλητή και Κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναϊκό στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο νεαρός σέντερ του Ρεθύμνου Ντέγιαν Κράβιτς γνωρίζει τις δυσκολίες του παιχνιδιού και το χαρακτηρίζει ως ιδανικό τεστ, ενώ όπως τόνισε η νίκη είναι το ζητούμενο σε κάθε αναμέτρηση όσο δύσκολο και αν είναι. «Θέλουμε να δούμε που βρισκόμαστε ως ομάδα, να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και αυτό το ματς εναντίον σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, τον Παναθηναϊκό, είναι ιδανικό τεστ.

Προφανώς, όπως σε όλα τα ματς έτσι ψάχνουμε τη νίκη και σε αυτό παρόλο που είναι εξαιρετικά δύσκολο. Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε μπροστά στο κοινό μας και να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε όλες τις ομάδες της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα, με σπουδαίο προπονητή και έμπειρους παίκτες. Σίγουρα θα είναι μία κορυφαία δοκιμασία για μας».

Παράλληλα, απεύθυνε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας μας στο γήπεδο, λέγοντας: «Απευθυνόμενος προς τους φιλάθλους μας θα ήθελα να τους προσκαλέσω στο γήπεδο για να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν όπως συνηθίζουν να κάνουν, δίνοντας μας την ενέργεια που χρειαζόμαστε».