Ο προπονητής του Ρεθύμνου Τόνι Κωνσταντινίδης έκανε δηλώσεις μετά το ματς της ομάδας του στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναίκό και στάθηκε στην κακή εικόνα των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και στην πολύ καλή στο πρώτο μέρος. 

Αναλυτικά τι είπε:

Για το ματς: «Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι από καρδιάς στον Παναθηναϊκό ό,τι καλύτερο σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα. Η διστακτικότητα του Μιχάλη στην ερώτηση για το τι συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο είναι η πραγματική εικόνα του παιχνιδιού. Ημασταν τόσο κακοί στο τρίτο δεκάλεπτο που εγώ ως προπονητής δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ για το πρώτο ημίχρονο ή αν ο Παναθηναϊκός περπατούσε στα πρώτα 20 λεπτά».

Για το τρίτο δεκάλεπτο: «Το 37-8 σε δέκα λεπτά ακόμα κι αν δεν κατεβαίναμε να παίξουμε ίσως δεν θα μπορούσε τόσο να σκοράρει. Πρέπει να μας προβληματίσει, αν θέλουμε αξιώσεις, να δούμε το τρίτο δεκάλεπτο. Ηταν απαράδεκτο και αναμφίβολα δεν θα περάσει απαρατήρητο από πλευράς μας. Παίζαμε με ομάδα Ευρωλίγκας, που είναι 2-3 επίπεδα πάνω, αλλά όχι και 37-8. Προς Θεού… Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό, δεν πρέπει να περάσει έτσι το τρίτο δεκάλεπτο. Πρέπει να προβληματιστώ».

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Καμπερίδης είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι στο πλάνο, επιθετικά και αμυντικά. Επειδή ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι παίξαμε πολύ ομαδικά και ήμασταν κοντά. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε η ποιότητα του Παναθηναϊκού. Μας επηρέασε η επίθεση γιατί ήμασταν στατικοί στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ δεν ήμασταν καλοί και στην άμυνα. Ηταν λογικό να φύγει η διαφορά στο τέλος. Ημασταν κι εμείς στο δεύτερο ημίχρονο διαφορετικοί, ενώ και ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές. Στην τρίτη περίοδο κρίθηκαν όλα».