Του Φώτη Δουκάκη
12/08/2011 (18:20)

Ευτυχισμένος που θα συνεχίσεi την καριέρα του στην Ελλάδα και στον ΑΓΟΡ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο basketblog.gr, ο Κέισι Μίτσελ. Ο 23χρονος Αμερικανός μίλησε με τα καλύτερα λόγια τη νέα του ομάδα, ενώ φάνηκε ενημερωμένος και για τις χάρες της Κρήτης: “Χαίρομαι που θα παίξω σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι το ελληνικό.Είναι μία μεγάλη ευκαιρία γαι μένα να δείξω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε υψηλό επίπεδο”, ήταν τα πρώτα λόγια της… “καλαθομηχανής” των Κρητικών και συνέχισε λέγοντας:

 “Θέλω να ευχαριστήσω τον εκπρόσωπο μου, Δημήτρη Μπούρα, ο οποίος από τις πρώτες στιγμές των συνομιλιών έδείξε ότι ήθελε για μένα το καλύτερο”.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ρεθύμνου μίλησε και για τον Στέργιο Κουφό: “Ξέρω ότι είναι ένας πανέξυπνος κόουτς, έμπειρος και έχει τον τρόπο του να κερδίζει τους παίκτες”.

Τέλος, αναφέρθηκε στις ομορφιές τις Κρήτης: ” Είμαι ενθουσιασμένος που θα μείνω στην Κρήτη. Είναι ένα πανέμορφο νησί και οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι. Είμαι ανυπόμονος να ζήσω όλα αυτά από κοντά και να αγωνιστώ για την ομάδα”.