Ο αγώνας με το εφηβικό τμήμα της Δόξας Λευκάδας, για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, δεν ήταν ιδιαίτερα αρεστός στους ανθρώπους του Ρεθύμνου, όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος Ηρακλής Μανουκαράκης. Ο ισχυρός άνδρας της κρητικής ΚΑΕ, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM, μίλησε για δυσφήμιση του μπάσκετ, ενώ αναφέρθηκε και στην νέα ομάδα του Τόνι Κωνσταντινίδη, η οποία θα πραγματοποιήσει τη δική της «πρόβα τζενεράλε» στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με το εφηβικό της Δόξας Λευκάδας για το Κύπελλο: «Δεν είναι τόσο το κόστος, όσο η ταλαιπωρία και η δυσφήμιση του αθλήματος». 

Για το Ρέθυμνο της νέας περιόδου: «Κάναμε κάποιες αλλαγές, θέλουμε να έχουμε μια πιο επιθετική ομάδα. Φέτος πήραμε κάπως πιο έμπειρα παιδιά στις θέσεις των ξένων και έχουμε πολλά ταλαντούχα νέα παιδιά, όπως ο Κώττας, ο Χριστοδούλου, ο Καμπερίδης και ο Ραζής». 

Για τις εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια και το «Πέτρος Οικονομάκης»: «Φέτος συμπληρώνουμε 30 χρόνια από την ίδρυση του ΑΓΟΡ. Θα γίνει μια εκδήλωση την Παρασκευή και θα ακολουθήσει το ‘Πέτρος Οικονομάκης’ που θα συμμετέχουν επίσης ο ΠΑΟΚ, ο Κολοσσός Ρόδου και ο Απόλλων Πάτρας. Ο Πέτρος ήταν ο γίγαντάς μας. Εκτός από εξαιρετικός αθλητής, ήταν και ένα φοβερό παιδί».