Μπορεί το Ρέθυμνο να ξεπέρασε κάθε αγωνιστική προσδοκία και να βρίσκεται στα ημιτελικά να στέκεται απέναντι στον Ολυμπιακό, έχοντας μπροστά του τέσσερις (το λιγότερο) αγώνες (έναν με τους “ερυθρόλευκους” και τρεις για την τρίτη θέση), ενδεχομένως και περισσότερους, όμως αυτή η υπέρβαση έχει και… αδυναμίες.

Ο Μπρεντ Πεντγουέι εξέφρασε μέσω twitter τον εκνευρισμό του για τις συνθήκες διαβίωσης στην Κρήτη. “Τώρα του ήρθε;“, θα αναρωτηθεί κανείς. Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα θέμα με το πού μένουν οι παίκτες.

Βλέπετε, είχαν νοικιάσει εξαιρετικά όμορφα σπίτια, τα οποία έχουν διαφορετική τιμή τον Χειμώνα και διαφορετική το Καλοκαίρι. Συνήθως η συμφωνία είναι μέχρι τα μέσα Μαΐου, αφού κάπου εκεί τελειώνουν οι υποχρεώσεις του ΑΓΟΡ. Μέχρι φέτος, που οι Κρητικοί έκαναν υπέρβαση

Η τουριστική περίοδος, όμως, έχει ξεκινήσει και οι παίκτες (οι ξένοι, τουλάχιστον) υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να μετακινούνται από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο. Είναι κάτι για το οποίο -πρόδηλα- δεν ευθύνεται η διοίκηση της ομάδας, που δεν μπορούσε να προβλέψει ότι το Ρέθυμνο θα έφτανε τόσο ψηλά.

Το κακό είναι πως θα πρέπει να αντέξουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες, έχοντας τις… βαλίτσες αν όχι στο χέρι (όπως γράψαμε στον τίτλο), τουλάχιστον γεμάτες κι έτοιμες για… αναχώρηση.