Πολύ κοντά στην πρόσληψη του Κώστα Φλεβαράκη, βρίσκεται το Ρέθυμνο. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, έχουν φτάσει κοντά σε οριστική συμφωνία, για την οποία απομένουν ουσιαστικά μερικές λεπτομέρειες και μετά την τελευταία διετία του Θανάση Σκουρτόπουλου στον πάγκο των Κρητικών, τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας αναμένεται να δοθούν στον έτερο Έλληνα προπονητή.

Ο Φλεβαράκης, προέρχεται από την κορυφαία σεζόν των Τρικάλων στην ιστορία τους στην Basket League, κερδίζοντας όχι μόνο για άλλη μια φορά την παραμονή, αλλά και την ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας μόλις ένα «βήμα» από τα playoffs σε μια σεζόν, όπου οι δυσκολίες αποτελούσαν… καθημερινότητα. Η διοίκηση του Ρεθύμνου, με δεδομένο ότι δε θα συνεχιζόταν η συνεργασία τους με τον Σκουρτόπουλο, εξέταζαν την περίπτωση, τόσο του Κύπριου προπονητή Τόνυ Κωνσταντινίδη όσο και ενός άλλου γνωστού ξένου τεχνικού.

Η τελική τους απόφαση, πάντως, θα ήταν η προσέγγιση του Κώστα Φλεβαράκη, με τον τελευταίο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των ιθυνόντων του συλλόγου και το μέλλον των δύο πλευρών να είναι μάλλον κοινό, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.