Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί κόντρα στα Τρίκαλα το Ρέθυμνο.Η κρητική ομάδα υποδέχεται τους Θεσσαλούς (21/11, 17:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League και η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους Κρητικούς, όπως τόνισε ο Σταύρος Μυκονιάτης.
 
«Μετά τα αποτελέσματα που έχουν έρθει το αυριανό (20/11) ματς είναι το πιο σημαντικό. Αποτελεί «μονόδρομο» η νίκη στην έδρας μας. Είμαστε συγκεντρωμένοι για αυτό το σκοπό και θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Το «κλειδί» για αυτό το ματς είναι η συγκέντρωση. Δεν φθάνει να είμαστε καλοί για κάποια λεπτά, αλλά σε ολόκληρο το 40λεπτο. Αυτός είναι ο λόγος που χάσαμε από τον Αρκαδικό, το Λαύριο και τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Βέβαια, είναι δύσκολο το παιχνίδι. Ο ψυχολογικός τομέας παίζει μεγάλο ρόλο. Θεωρώ ότι στο τέλος θα είμαστε νικητές», δήλωσε αρχικά ο συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
 
Στη συνέχεια, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα: «Ο κόσμος πρέπει να είναι εδώ να μας στηρίξει, όπως σε κάθε αναμέτρηση. Για εμάς αποτελεί τον 6ο παίκτη τόσα χρόνια. Σίγουρα, καταλαβαίνει πόσο σημαντικός είναι για εμάς όχι μόνο στις επιτυχίες, αλλά και όταν η ομάδα δεν πάει καλά».
 
Εκ μέρους των παικτών ο Ράιαν Χάροου είπε: «Την προηγούμενη εβδομάδα παίξαμε ομαδικά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Εάν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του θα το παίρναμε. Σε κάθε ματς θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι. Ο στόχος είναι να αποδείξουμε πρώτα στον εαυτό μας ότι αξίζουμε κάτι παραπάνω. Δουλεύουμε σκληρά. Μαθαίνουμε κάθε ημέρα καινούρια πράγματα. Στην αυριανή (20/11) αναμέτρηση πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας και να κερδίσουμε. Πρέπει να παίξουμε ομαδικά, να βγάλουμε τα θετικά μας στοιχεία, για να καταφέρουμε να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα».