Ρέθυμνο και Ηράκλειο αναμετρήθηκαν και πάλι στο πλαίσο της πρετοιμασίας των δύο ομάδων, με τους “Ρεθυμνιώτες” να παίρνουν εκ νέου την νίκη με 79-67.

Μετά τις δύο πρώτες φιλικές τους αναμετρήσεις στο Κλειστό του Ηρακλείου “Τα δύο Αοράκια”, το Ρέθυμνο φιλοξένησε στο “Μελίνα Μερκούρη” την ομάδα του Ηρακλείου. Οι “γηπεδούχοι” αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο τους, με τους συνεργάτες του απουσιάζοντα με την Εθνική Γιάννη Σκουρτόπουλου, Σταύρο Μυκονιάτη και Χάρη Κουλουριώτη, να  έχουν την ευκαρία να δοκιμάσουν σχήματα και πρόσωπα. Για του νικητές απουσίαζαν οι τραυματίες Ματαλόν και Κουκ αλλά και οι διεθνείς με την Ολλανδία στο Ευρωμπάσκετ Κλουφ και Σάφτενααρ. Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Ρεθύμνου αναδείχθηκαν  ο Χάρρου και ο Σχιζάς  με 15 πόντους ενώ διψήφιο αριθμό πόντων σημείωσαν και οι  Αγκμπελέζε (13), Ρέλφορντ (12) και Γιαννόπουλος (10).

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ηρακλείου υπό το εξαιρετικό κοουτσάρισμα του Δημήτρη Ράλλη, παρουσιάτηκε πολύ ανταγωνιστική σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, δημιουργώντας προσδοκίες για κάτι καλό στο νέο πρωταθλημα της Β’ Εθνικής όπου και συμμετέχει. Πρώτος σκόρερ για τους “Ηρακλειώτες” ήταν ο Λιανός με 25 πόντους ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο Αυγενικός με 17

Τα δεκάλεπτα: 17-13, 38-32, 58-52, 79-67.

Ρέθυμνο (Μυκονιάτης, Κουλουριώτης): Αγκμπελέζε 13, Σχίζας 15 (1), Ρέλφορντ 12 (1), Παναρετάκης, Γιαννόπουλος 10 (2), Δουλγεράκης, Χάροου 15, Καμπερίδης 1, Θεοδωρίδης 6 (2), Κορόλεφ 7 (2).

Ηράκλειο (Ράλλης): Μεταξωτός, Καλομοίρης, Πετράκης, Αυγενικός 17 (1), Σπυριδάκης 2, Καραδολάμης 9 (1), Πρωτογεράκης 2, Κίτσος, Γιούσι, Λιανός 25 (3), Φραγκιαδάκης 2, Πάλλης 10.