Με στόχο τη νίκη και την ισοφάριση της σειράς θα παραταχθεί απέναντι στον Πανιώνιο στο κλειστό “Μελινά Μερκούρη” το Ρέθυμνο. Ο Θανάσης Γιαπλές έχει προετοιμάσει την ομάδα του για το συγκεκριμένο παιχνίδι και επιθυμεί ένα γεμάτο γήπεδο, προκειμένου να βοηθήσουν και οι φίλαθλοι ώστε να φτάσει η ομάδα της Κρήτης στην τελική επικράτηση και την ισοφάριση.

Αναλυτικά ο Θανάσης Γιαπλές τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Μετά από ένα παιχνίδι που χάσαμε στις λεπτομέρειες μέσα στην έδρα του Πανιωνίου, θέλουμε να φέρουμε τη σειρά στα ίσα και να κερδίσουμε στην έδρα μας. Η εμφάνισή μας, μας δίνει αυτό το δικαίωμα, να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες και με την βοήθεια των φιλάθλων μας που πιστεύω θα γεμίσουν το γήπεδο να ισοφαρίσουμε τη σειρά. Μυστικά δεν υπάρχουν για τις δυο ομάδες, ξέρει αρκετά καλά ο ένας τον άλλο. Νομίζω και πάλι θα μετρήσει η προσωπικότητα των παικτών και το πόσο έτοιμος θα είσαι να ανταποκριθείς στις λεπτομέρειες”.

Από την πλευρά του ο Ούρος Ντούβνιακ, ανέφερε: “Παίζουμε μέσα στο σπίτι μας και ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Πρέπει να φανούμε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι κάνοντας το καλύτερο για να φτάσουμε στη νίκη. Παίζουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε καλοί σε όλο το παιχνίδι για να ισοφαρίσουμε τη σειρά”.