Ο Νίκος Βετούλας είπε τα εξής στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ:

«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Μπροστά μας έχουμε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και μάλιστα μετά από διακοπή του πρωταθλήματος. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ καλά όλες τις ημέρες και ο στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με νίκη.

Η Κύμη είναι μία αρκετά καλή ομάδα, προέρχεται από νίκες και καλές εμφανίσεις. Εμείς από την μεριά μας πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο το πόσο πολύ το θέλουμε. Να είμαστε συνεπείς στην άμυνα, σκληροί και να μην επιστρέψουμε στον αντίπαλο να βρει ρυθμό και να κάνει το παιχνίδι που του αρέσει».

Από την πλευρά των παικτών, ο Ανδρέας Χριστοδούλου ανέφερε: «Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλον τον κόσμο. Με υγεία. Όσο αφορά το τελευταίο παιχνίδι του 2017, είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς και πρέπει να κερδίσουμε. Δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτά που πρέπει όλες αυτές τις ημέρες και είμαστε έτοιμοι.   

Η Κύμη είναι μία πολύ καλή ομάδα, προέρχεται από θετικά αποτελέσματα και σίγουρα πρόκειται για ένα επικίνδυνο ματς. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην άμυνα και στο πως θα περιορίσουμε τους καλούς σκόρερ που διαθέτει η Κύμη. Δεν μας φοβίζει κάτι και περιμένουμε την βοήθεια του κόσμου μας σε ακόμα ένα εντός έδρας ματς».