Το Ρέθυμνο γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 75-70 από το νεοφώτιστο Αρκαδικό στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Basket League, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την “παρθενική” νίκη της ιστορίας τους στην κορυφαία κατηγορία.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάση Σκουρτόπουλος, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους γηπεδούχους για την συνολική προσπάθεια που καταβάλλουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ένα μεγάλο μπράβο στον Αρκαδικό. Είχα έρθει και το καλοκαίρι και βλέπω και τώρα πως έχουν αλλάξει τα πράγματα. Η νίκη ήταν δίκαιη, εμείς είχαμε πολλά προβλήματα, είχαμε παίκτες που έφτασαν κοντά μας αργά και γενικότερα προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προχωράμε, πλέον κάνουμε κανονικές προπονήσεις, είμαστε όλοι μαζί και συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια και στον κόσμο για την σωστή και γεμάτη ήθος ατμόσφαιρα που δημιούργησε”.

Από πλευράς παικτών, ο Τάιλερ Στόουν πρόσθεσε: «Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε το μπάσκετ μας και να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και σε όσα έχω δει μέχρι τώρα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό από εδώ και πέρα».