Το Ρέθυμνο κατάφερε να επικρατήσει στο τέλος του αξιόμαχου Απόλλωνα και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στάθηκε στην αντίδραση της ομάδας του όταν “κυνηγούσε” στο σκορ αλλά και στην ώθηση που έδωσε ο κόσμος στον ΑΓΟΡ για να φτάση στην νίκη.

Οι δηλώσεις του προπονητή των Κρητικών:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί αντέδρασαν πολύ καλά αν και βρεθήκαμε για αρκετό διάστημα πίσω στο σκορ αλλά μπορέσαμε και την καλύψαμε σχετικά εύκολα. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί για ακόμα μία φορά στα ριμπάουντ. Βελτιώσαμε την τακτική μας κυρίως στο 2ο ημίχρονο. Μπορέσαμε να βρούμε κάποια εύκολα καλάθια, τρέχοντας στον αιφνιδιασμό. Είχαμε απέναντι μας μία ομάδα που είχε εξαιρετικό ποσοστό τριών πόντων στο 1ο ημίχρονο. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Πάτρας. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο γήπεδο γιατί η βοήθεια του ήταν πολύ σημαντική, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς με την αύρα και την ζεστασιά που μας περιέβαλε».

Ο Σχίζας στην τοποθέτηση του, ανέφερε: «Ξέραμε από την αρχή του παιχνιδιού ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Παίζαμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που είναι πολύ καλός σε πολλούς τομείς. Εμείς δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά στην αρχή. Προς το τέλος του παιχνιδιού παίξαμε καλύτερα στην άμυνα, η οποία και μας έδωσε αυτή την πολύ σημαντική νίκη».