Σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Αρκαδικό, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στάθηκε στο βελτιωμένο πρόσωπο που δείχνει στους τελευταίους αγώνες στο πρωτάθλημα το Ρέθυμο.

Αναλυτικά:

«Εύχομαι να καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, στον Αρκαδικό. Όσον αφορά στο παιχνίδι, νομίζω πως ήμασταν σε καλή επιθετικά ημέρα, όπως σχεδόν πάντα μέσα στο γήπεδό μας. Είναι φυσιολογικό, γιατί διαθέτουμε ομάδα με ταλέντο. Το μόνο που έχουμε να αντιπαρέλθουμε, γιατί η ομάδα από τα Χριστούγεννα και μετά σίγουρα έχει αλλάξει πρόσωπο, είναι την πίεση του ότι πρέπει να κερδίσουμε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια ώστε να μην μπούμε σε περιπέτειες. Ακόμα δεν έχουμε κάνει εκτός έδρας νίκη, η οποία θα μας δώσει την ανάσα και θα μας βγάλει από τα προβλήματα. Συνεχίζουμε στο ίδιο τέμπο. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το ακέραιο εντός έδρας και ταυτόχρονα να κατακτήσουμε και κάποια νίκη εκτός».

Από την πλευρά των παικτών ο Σταύρος Σχίζας δήλωσε: «Ήταν πολύ δυνατό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά, το οποίο το περιμέναμε. Ήταν και για τους δύο μας «τελικός». Πιστεύω ότι το ματς κρίθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο. Οι δύο βαθμοί είναι που μετρούν. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, να πάρουμε όσους βαθμούς χρειάζονται για να εξασφαλίσουμε αρχικά την παραμονή στην κατηγορία».