To Ρέθυμνο πήρε σημαντική εντός έδρας νίκη απέναντι στη Τρίκαλα, επικρατώντας με 83-79 στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Basket League.

O προπονητής της ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, τόνισε πως το σημερινό αποτέλεσμα θα βοηθήσει την ομάδα του να αποβάλει από πάνω της το άγχος, ενώ συμπλήρωσε πως με τις προσθαφαιρέσεις που έγιναν στο ρόστερ το Ρέθυμνο πλέον είναι πιο σωστά δομημένο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στα Τρίκαλα κι ελπίζω να πετύχουν τους στόχους τους. Θεωρώ ότι σήμερα (21/11) για εμάς ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι της σεζόν, με την έννοια ότι έπρεπε να νικήσουμε. Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα πολύ καλά στημένη. Αποδεικνύεται περίτρανα από τα ποσοστά μας στα τρίποντα που για ακόμα μία φορά ενώ δημιουργήσαμε συνθήκες για μεγάλο σκορ δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε. Είναι καθαρά θέμα άγχους. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει να αποβάλουμε ένα κομμάτι από αυτό. Τώρα, με τα δύο παιδιά που ήρθαν, η ομάδα μας είναι πιο σωστά δομημένη. Ο χρόνος είναι υπέρ μας. Θα συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες γίνεται πολύ καλή δουλειά και νομίζω ότι θα φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί σήμερα (21/11) λειτούργησαν κάτω από πολύ μεγάλη πίεση και ήταν θετικοί”.

Από πλευράς παικτών, ο Τάιλερ Στόουν συμπλήρωσε: “Σήμερα (21/11) πραγματικά παλέψαμε. Είχαμε κάποια συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και σήμερα έπρεπε να βάλουμε τα δυνατά μας για να φθάσουμε στη νίκη. Είχαμε πολλή πίεση, αλλά το ξέραμε από πριν. Παίξαμε ο ένας για τον άλλον και τελικά φθάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα”.