Μία πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει την Δευτέρα το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, για την 16η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 18.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, σε δηλώσεις του στο επίσημο σαιτ της ΚΑΕ, για το ματς της Δευτέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό τόνισε:«Έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Παναθηναϊκό. Εμείς είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, όπου προσπαθούμε να αφομοιώσουμε έναν καινούριο παίκτη. Το παιχνίδι αυτό θα το χρησιμοποιήσουμε για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα, να μπορέσουμε να δώσουμε περισσότερο χρόνο στον Τόμας και σε άλλα παιδιά, ούτως ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον επόμενο αγώνα ενάντια στον Αρκαδικό. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν θα παλέψουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό όπως πάντα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία καλή και αξιοπρεπή εμφάνιση έτσι όπως αξίζει απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο νεαρός, Ρεθυμνιώτης καλαθοσφαιριστής,Γιάννης Πατάτας, ο οποίος επεσήμανε: «Αρχικά θέλω να αναφερθώ στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό τα λέει όλα. Δεν έχει πάρει τα αποτελέσματα που θα ήθελε τις προηγούμενες αγωνιστικές σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτό θα την κάνει πιο ανταγωνιστική. Από την μεριά μας θα ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών και θα προσπαθήσουμε να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».