Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (1/3), χαρακτήρισε δύσκολο το έργο που περιμένει αυτόν και τους παίκτες του, ενώ ακόμα τόνισε πως ζητούμενο για την ομάδα του Ρεθύμνου η καλή εμφάνιση και όχι το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη σελίδα της Κρητικής ομάδας:

“Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας που μόνο να κερδίσουμε έχουμε από αυτό το ματς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίξουμε ωραίο μπάσκετ για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας.

Αυτό που ζητάω από τους παίκτες μου είναι να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά γιατί αυτό είναι που χρειάζεσαι απέναντι σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Έχουμε ετοιμάσει αρκετά πράγματα και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και καταφέρουμε να τα εφαρμόσουμε στο γήπεδο νομίζω ότι θα κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση, η οποία είναι το ζητούμενο για μας.

Θέλουμε τον κόσμο πάντα κοντά μας, έτσι και στο παιχνίδι αυτό θέλουμε να μας βοηθήσει και από την μεριά μας να τους χαρίσουμε μία καλή εμφάνιση”.