Χαρούμενος από την νίκη της ομάδας του ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος που τόνισε πως το Ρέθυμνο πρέπει να είναι σοβαρό μέχρι το τέλος της σεζόν για να πετύχει κάτι καλό.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΑΓΟΡ:

«Εμείς ήρθαμε σήμερα να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, νομίζω πολύ κατάλληλα προετοιμασμένοι και με σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο. Νομίζω πως η θέση της Ελευσίνας είναι πλασματική, είναι καλή ομάδα και ειδικά στα τελευταία παιχνίδια έχει δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο και αυτό είναι που τονίσαμε στα παιδιά. Για το πόσο σπουδαία είναι η νίκη μας το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια και νομίζω αυτή θα είναι η χρονιά εν ολίγοις. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να αποφεύγουμε στραβοπατήματα για να κάνουμε κάτι καλό στο τέλος. Είχαμε σε καλή μέρα τους ψηλούς και ο Σίνης και ο Κράβιτς είχαν διψήφια νούμερα. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε συνέχεια γιατί έχουμε κάποια παιδιά πολύ άπειρα και χρειάζεται δουλειά και υπομονή για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε»

Ο Γιάννης Σίνας από την άλλη, τόνισε:

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δυνατή έδρα, παίξαμε το παιχνίδι μας, τρέξαμε, πήραμε τα ριμπάουντ, κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής μας και φτάσαμε σε αυτή την δύσκολη νίκη».