Το Ρέθυμνο γνώρισε εύκολα την ήττα από τον Παναθηναϊκό (84-62), με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να τονίζει ότι η ομάδα του δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζαν ορισμένοι παίκτες του. Παράλληλα, ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Αρκαδικό που ακολουθεί, υπογραμμίζοντας πως η νίκη κόντρα στους νεοφώτιστους είναι επιτακτική.
 
«Μόνο κέρδος μπορούσαμε να έχουμε από αυτό το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά οι ιώσεις δεν μας βοήθησαν. Ο Ντελινινκάιτις και ο Γιαννόπουλος προέρχονταν από ιώσεις, ενώ σήμερα ξαφνικά ο Σάφτενααρ αδιαθέτησε έντονα και δεν έπαιξε. Ερχεται ένα πολύ κρίσιμο ματς με τον Αρκαδικό που πρέπει να κερδίσουμε. Οσον αφορά το παιχνίδι, προσπαθήσαμε να δώσουμε γρήγορο ρυθμό, να τραβήξουμε τον Παναθηναϊκό, που έχει πιο δυνατά και βαριά κορμιά. Χάσαμε κάποια ανοικτά σουτ, όμως τα υπόλοιπα ήταν όλα φυσιολογικά. Το κέρδος είναι ο Ηλίας (σ.σ. Θεοδωρίδης) που κάθεται δίπλα μου και είμαστε ευχαριστημένοι από αυτόν», είπε ο προπονητής του Ρεθύμνου.
 
Από την πλευρά του ο Ηλίας Θεοδωρίδης δήλωσε: «Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα. Κρατάμε τα καλά, αλλά και τα λάθη που κάναμε για την προπόνηση. Εχουμε το παιχνίδι με τον Αρκαδικό που είναι τελικός. Να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να πάρουμε τη νίκη».