Το Ρέθυμνο πήρε μεγάλη νλικη στο τέλος κόντρα στο Λαύριο και ο προπονητής των Κρητικών, Θανάσης Σκουρτόπουλος, να παραδέχεται πως η ομάδα του είχε «σύμμαχο» την τύχη

Αναλυτικά:

«Ήταν πολύ δύσκολο ματς, όπως το περιμέναμε, με μια ομάδα σκληρή και ικανή. Έχει βελτιώσει το παιχνίδι και το ρόστερ της. Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ υπήρχε ένα κλίμα ευφορίας σε όλους κι αυτό έπρεπε να το διαχειριστούμε. Σε μια ομάδα που στερείται εμπειριών αυτό είναι δύσκολο. Είχαμε καλά και κακά διαστήματα. Νομίζω τα καλά ήταν περισσότερα κι αν προσέχαμε στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο εύκολα. Νομίζω ότι είμαστε σε θέση να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη, που η τύχη μάς ευνόησε φέτος. Αυτό κρατάμε. Τα υπόλοιπα θα τα δουλέψουμε και θα τα διορθώσουμε. Κάναμε πολλές κακές επιλογές μέσα στο καλάθι. Εάν τα καταφέρναμε θα είχαμε πολύ πιο εύκολη βραδιά».

Ο Ράιαν Χάροου από την πλευρά του επεσήμανε: «Νομίζω πως ήταν ένα πολύ σκληρό ματς και ακριβώς όπως το περιμέναμε. Εμείς προερχόμασταν από πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας και παίζαμε με μια ομάδα που βρίσκεται περίπου στην ίδια βαθμολογική θέση με τη δική μας. Στον πρώτο γύρο κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε το ματς με δύο πόντους, ενώ στο σημερινό (18/02) ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή και καταφέραμε και κερδίσαμε».