Στο Ρέθυμνο βρίσκονται από χθες το βράδυ οι Ρόλαντ Σάφτενααρ και Σάρλον Κλουφ, οι οποίοι πραγματοποίησαν χθες (16/9) την πρώτη τους προπόνηση με το Ρέθυμνο Cretan Kings.

Οι δύο Ολλανδοί αθλητές μας έδειξαν ιδιαίτερα ορεξάτοι στην «πρώτη» τους στο «Μελίνα Μερκούρη», μετά την συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με το Εθνικό τους συγκρότημα.

Μάλιστα, πραγματοποίησαν τις πρώτες τους δηλώσεις για το φετινή χρονιά, με τον Ρόλαντ Σάφτενααρ να αναφέρεται στην ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, λέγοντας πως το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο αλλά θα πρέπει να παλέψουν για να είναι και φέτος ανταγωνιστικοί. «Η χρονιά που έρχεται αναμένεται να είναι πολύ δύσκολη. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο πρωτάθλημα και πρέπει να παλέψουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε να είμαστε ξανά στην εξάδα. Θα είναι σίγουρα δύσκολο γιατί και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν δυναμώσει αρκετά αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και γιατί όχι και για το κάτι παραπάνω. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι υγιής και να παίξω εξίσου καλά όπως και την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν».

Από την άλλη μεριά, ο Σάρλον Κλουφ, μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του Ρέθυμνο Cretan Kings,  με τις πρώτες του εντυπώσεις να είναι πολύ καλές, ενώ τόνισε πως ανυπομονούσε να πιάσει δουλειά στη νέα του ομάδα. «Η πρώτη μου εντύπωση είναι αρκετά καλή παρά το ότι βρίσκομαι εδώ μόλις μία μέρα. Όλοι μας περίμεναν από ότι είχα διαβάσει. Αν παίξουμε όλοι μαζί σαν μία “γροθιά” τότε μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Το Ελληνικό πρωτάθλημα γνωρίζω ότι είναι ένα από τα πιο σπουδαία και δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Έχω διαβάσει αρκετά για τις ελληνικές ομάδες και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε τοπ επίπεδο. Ανυπομονούσα να έρθω στο Ρέθυμνο και να ξεκινήσω τη νέα μου δουλειά στο Ρέθυμνο CretanKings».