Στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός του Ρεθύμνου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην τελετή, παρευρεύθηκαν ο πρόεδρος Ηρακλής Μανουκαράκης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το προπονητικό επιτελείο, οι παίκτες και οι υπάλληλοι της ομάδας, ενώ τo μυστήριο του Αγιασμού τέλεσε ο Πατήρ Σωκράτης Ξενικάκης, ο οποίος ευχήθηκε πολλές χαρές και επιτυχίες ενόψει της νέας σεζόν:

«Εύχομαι υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες αν και δεν είναι πάντα εύκολο. Εμείς θα είμαστε εδώ κοντά σας όπως κάθε χρόνο. Θα σας χειροκροτούμε. Στο 6ο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» δείξατε ένα μεγάλο δείγμα του ταλέντου σας. Εύχομαι να έχετε μόνο νίκες στην ομάδα».

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ρέθυμνο, Τάσος Τριαντάφυλλος, λέγοντας: «Η νέα σεζόν είναι προ των πυλών. Σήμερα έγινε ο αγιασμός της ομάδας. Αύριο αναχωρούμε πρωί – πρωί για την Ρόδο, με απογευματινή προπόνηση στην Ρόδο. Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι προσηλωμένη στην προετοιμασία της. Οι αθλητές και το τεχνικό τιμ έχουν περάσει δύσκολα με πολλά ταξίδια και καταπονήσεις αλλά είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος σε μία δύσκολη έδρα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και πιστεύω ότι με «όπλο» την συγκέντρωση όλων μπορεί να έρθει μία πολυπόθητη νίκη για την ομάδα μας. Εύχομαι υγεία στα παιδιά όλη τη χρονιά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε ένα πολύ δύσκολο όπως αναμένεται πρωτάθλημα».