Τον αγωνιστικό του ρυθμό επιθυμεί να διατηρήσει το Ρέθυμνο. Το σύνολο του Ζιάγκου θα δώσει αύριο (01/12, 17.00) κόντρα στην ΑΕ Ψυχικού. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα διατηρήσει τον αγωνιστικό του ρυθμό παρά τη διακοπή της Betshop Basket League, καθώς αύριο στις 17.00 θα δώσει φιλικό αγώνα στο Ψυχικό απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, με το ματς να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας μας Βαγγέλης Ζιάγκος πραγματοποίησε δηλώσεις, αναφερόμενος στην προετοιμασία και στο αυριανό φιλικό παιχνίδι, τονίζοντας: «Ήταν μία εβδομάδα αναπροσαρμογών και εξοικείωσης σε κάποια νέα δεδομένα και σε ένα κλίμα ηρεμίας. Αφενός λόγω της νίκης που έχει σημαντική επίδραση στην ψυχολογία όλων αλλά και διότι δεν υπήρχε η πίεση του χρόνου και της προετοιμασίας επί συγκεκριμένου αντιπάλου. Ταυτόχρονα είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε την ευκαιρία σε παίκτες με μικροτραυματισμούς να δουλέψουν όπως πρέπει και να αποκαταστήσουν .

Παίζουμε ένα φιλικό παιχνίδι στην Αθήνα κυρίως για να μη χαθεί ο αγωνιστικός ρυθμός της ομάδας αλλά ταυτόχρονα για να δοκιμάσουμε καινούρια πράγματα που έχουμε προσθέσει στο παιχνίδι μας, τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι».