Το Ρέθυμνο πραγματοποίησε φέτος μία εξαιρετική πορεία στη Basket League ΟΠΑΠ, με τη διοίκηση να μένει απόλυτα ικανοποιημένη. Χθες το βράδυ οι άνθρωποι του συλλόγου θέλησαν να ευχαριστήσουν τους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και λοιπούς και τους παρέθεσαν γεύμα στο “Baja” σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΓΟΡ…
“Μια άκρως εξαιρετική χρονιά έλαβε τέλος για το Ρέθυμνο Aegean και πλέον όλοι θέλουν να γευτούν τόσο τους καρπούς τις επιτυχίες, αλλά και μερικές ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Η κατάκτηση της 4ης θέσης έχει σκορπίσει χαμόγελα σε όλο τον κόσμο, κάτι που ήταν εμφανέστατο την Δευτέρα το βράδυ στην τελευταία συνεύρεση της ομάδας για να αποχαιρετίσουν την χρονιά. Η διοίκηση της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean θέλοντας να ευχαριστήσουν αθλητές, τεχνικό επιτελείο και λοιπούς τους παρέθεσαν γεύμα στο “Baja” σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Όπως προαναφέραμε τα χαρά και η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο όλων με τα κατορθώματα του Ρέθυμνο Aegean και την 2η χρονιά της παρουσίας του στην Basket League ΟΠΑΠ.

Μιας χρονιάς που ήταν ακόμη καλύτερη από την προηγούμενη, με την παρθενική συμμετοχή στα ημιτελικά των πλέι οφ της φετινής Α1. Από σήμερα και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι αποχωρήσεις όλων των μελών της ομάδας για να γευτούν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης, φορτίζοντας τις μπαταρίες τους ενόψει της επόμενης χρονιάς. Η οποία βέβαια δεν θα αργήσει και πολύ να έρθει, αφού οι ομάδα μας με την εκπληκτική πορεία της φέτος, ήταν μαζί με τον Πανιώνιο, οι δύο ομάδες που ολοκλήρωσαν τελευταίες τις επίσημες υποχρεώσεις τους κλείνοντας τη φετινή σεζόν στην Basket League ΟΠΑΠ“.