Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκαρντ/φόργουορντ των Κρητικών:

«Καλησπέρα μπασκετικοί φίλοι μου έπειτα από πολλές ημέρες…

Επιτέλους έχουμε δράση. Μετά από ακριβώς 18 μέρες θα πατήσουμε ξανά παρκέ για να διεκδικήσουμε ακόμη μία νίκη στην Stoiximan.gr Basket League. Πριν αναφερθώ στα… δικά μας, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην Εθνική αλλά και στον «αδερφό» μου Χάρη Γιαννόπουλο για την 4η συνεχόμενη επιτυχία στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ.

Πάμε τώρα στα αγωνιστικά τα δικά μας. Είχαμε περίπου δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και πλέον είμαστε πανέτοιμοι για την επανεμφάνιση μας. Μαζί μας θα έχουμε και έναν καινούριο συμπαίκτη, τον Ντάρινγκτον Χόμπσον, στον οποίο θέλω να ευχηθώ καλή αρχή και να πανηγυρίσουμε μαζί στο τέλος της σεζόν την επίτευξη των στόχων μας.

Αύριο παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, με το Λαύριο να βρίσκεται δίκαια στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας εξαιρετικά ποιοτικούς παίκτες. Όμως, θεωρώ πως έχουμε και εμείς την ποιότητα για να αντεπεξέλθουμε, έχοντας πολλές πιθανότητες για το «δίποντο». Άλλωστε τα δύο προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα δε μας αφήνουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Πόσο μάλλον βλέποντας το πρόγραμμα στις επόμενες αγωνιστικές.

Όμως, εμείς από τη μεριά μας κοιτάμε μόνο το αυριανό παιχνίδι στο Λαύριο, όπου θα πάμε για να πανηγυρίσουμε την 3η επιτυχία μακριά από την έδρα μας, ώστε να ενισχύσουμε την πιθανότητα συμμετοχής μας στα πλέι οφ».