Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του ο Ανδρέας Χριστοδούλου:

«Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!

Εύχομαι υγεία, ειρήνη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.

Εμείς παρά τις γιορτινές αυτές ημέρες συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», θέλοντας να είμαστε έτοιμοι στον επόμενο πολύ κρίσιμο αγώνα κόντρα στην Κύμη.

Μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει να αντιδράσουμε μετά το κακό ξεκίνημα και είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες. Μάλιστα, το επόμενο παιχνίδι περιέχει ένα μεγάλο «πρέπει», αφού θα διεξαχθεί στην έδρα μας. Είναι το τελευταίο ματς της σεζόν και θέλουμε να κάνουμε αυτό το χριστουγεννιάτικο δώρο στους φιλάθλους μας.

Η νίκη θα μας διατηρήσει μέσα στους στόχους μας, επιθυμώντας να ξεκινήσουμε ένα νέο σερί, μιας και το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων μας δίνει τη δυνατότητα για να βάλουμε ψηλά τον πήχη. Όμως για να καταφέρουμε το κάτι παραπάνω θα πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο κάθε μέρα, ώστε κάθε εβδομάδα να βελτιωνόμαστε ακόμη περισσότερο.

Επίσης θα ήθελα να καλωσορίσω και τον νέο μας συμπαίκτη, Ντομινίκ Μόρισον, ο οποίος είμαι σίγουρος από όλα όσα έχω δει μέσα στο γήπεδο ότι θα βοηθήσει την ομάδα μας.

Από κει και πέρα η Κύμη δείχνει να ανεβάζει «στροφές» στις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας καταφέρει να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πρόκειται για μία πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα, αλλά θεωρώ πως στην έδρα μας δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα και κανέναν αρκεί να παίξουμε το παιχνίδι μας».