Η οικογένεια του Άρη θρηνεί την απώλεια ενός σπουδαίου ανθρώπου και «ακούραστου εργάτη» του συλλόγου. Ο σειρά ετών έφορος του τμήματος μπάσκετ και μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη, Γιώργος Λαγός κίνησε για το «μεγάλο ταξίδι» και «έφυγε» σε ηλικία 72 ετών με την ΚΑΕ και τον ΑΣ Άρης να εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλειά του

Η ΚΑΕ Άρης, ανέφερε στην συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε για την απώλεια Γιώργου Λαγού:

«Η Κ.Α.Ε. Άρης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Λαγού, που «έφυγε» από τη ζωή. Ο Γιώργος Λαγός διετέλεσε έφορος της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου τη σεζόν 1978-1979, όταν ο ΑΡΗΣ αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας. Ακόμη υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Άρη και γενικότερα είχε σημαντική προσφορά στο σύλλογο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

Ανακοίνωσε εξέδωσε και ο ΑΣ Άρης στην οποία ανέφερε:

«Ο Α.Σ. Άρης εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για το θάνατο του Γιώργου Λαγού.

Ο Γιώργος Λαγός διετέλεσε επί σειρά ετών έφορος της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, στα «χρυσά» χρόνια της, όπως και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. Άρης. Η προσφορά του ήταν πολυετής, πολύτιμη και ανιδιοτελής και τον κατατάσσει στα εξέχοντα μέλη της οικογένειας του ΑΡΗ.

Ο θάνατός του, σε ηλικία 72 ετών, σκορπίζει θλίψη στο σύλλογο και ο Α.Σ. εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».