«Μας πλήγωσαν τα επιθετικά ριμπάουντ γιατί έδωσαν τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να πετύχει εύκολα καλάθια. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει.  Ένα δεύτερο στοιχεία είναι ότι δεν είχαμε πολλούς παίκτες, χάσαμε την ενέργειά μας κι αυτό μας στοιχίζει πολλές φορές. Συν τοις άλλοις, στο 2ο δεκάλεπτο δεν είχαμε συγκέντρωση, δημιουργήθηκε εύκολα μια διαφορά για την ΑΕΚ, χωρίς λόγο θα έλεγα. Μετά τη μαζέψαμε, ήμασταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το 35’ κι αν ήμασταν λίγο πιο έξυπνοι θα το διεκδικούσαμε. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Άρη.

Σε ερώτηση για το τι είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο του αγώνα, απάντησε: «Να παίξουμε μπάσκετ, να μην έχουμε ανασφάλεια. Πολλές φορές οι παίκτες χάνουν την υπομονή τους απέναντι σε καταστάσεις που δημιουργούνται, χάνουν την ψυχραιμία τους. Είπαμε να δούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου, να τις διαβάσουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κούραση, δεν έχουμε πολλά παιδιά, έχουμε να διαχειριστούμε τραυματισμούς με παίκτες που μπαίνουν και βγαίνουν και προσπαθούμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο ενεργούς τους παίκτες».

Για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του, ανέφερε: «Νομίζω ότι τα παιδιά καταλαβαίνουν και προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ξέρουν ότι είναι σε μια ιστορική ομάδα, το αποδεικνύουν με την προσπάθειά τους άσχετα αν είναι αποτελεσματική ή όχι».