Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν σαφώς ικανοποιημένος από την νίκη του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο συνέστησε συγκέντρωση και ψυχραιμία για να μην αποπροσανατολιστεί η ομάδα καθώς οι στόχοι της παραμένουν ίδιοι. Παράλληλα, τόνισε πως εφόσον οι παίκτες του ήταν πιο προσεκτικοί, θα είχαν νικήσει πιο εύκολα.
Αναλυτικά:
“Σίγουρα ήταν μία πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Μας έλειψε ο Τόμας. Ο Πάσαλιτς ήταν ταλαιπωρημένος. Για αυτό η νίκη αξίζει περισσότερο. Είχαμε κακό ξεκίνημα. Στη συνέχεια η άμυνα ζώνης μαζί με τα ριμπάουντ και τα μεγάλα σουτ γύρισαν το παιχνίδι. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα είχαμε κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ. Για μας είναι μεγάλη νίκη όμως πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι.
Είμαστε αμυντική ομάδα . Έχουμε παίκτες με γρήγορα πόδια και δυνατά κορμιά. Είχαμε τον Βεζένκοβ σε πολύ καλή μέρα. Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων που οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα.
Είναι πολύ καλή η συνεργασία μας με τον Βεζένκοφ, όπως με όλους. Ιδιαίτερο παιδί, πολύ συνεργάσιμος. Είναι πολύ προσγειωμένος και αυτό προέρχεται και από την οικογένειά του.
Χρειάζεται ψυχραιμία. Πολλές φορές μας κάνουν κακό τέτοιες νίκες. Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας. Θέλουμε τα λιγότερα δυνατά έξοδα σε μια δύσκολη οικονομικά χρονιά για τον Άρη και παράλληλα την καλύτερη δυνατή παρουσία στο γήπεδο.
Η ζώνη είναι άμυνα ψυχολογίας και με τις κατοχές μεταφέραμε άγχος στον ΠΑΟΚ. Ναι πήγαμε να παίξουμε με το χρόνο. Φοβηθήκαμε, αγχωθήκαμε και ήμασταν επιπόλαιοι. Ευτυχώς δε μας κόστισε”.
Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς, εκ μέρους των παικτών, ανέφερε:
“Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το πολύ καλό παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου για τη μεγάλη νίκη. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Είχαμε πολλά προβλήματα. Μας έλειπε ο Τόμας όλη την εβδομάδα.
Όταν έχεις όμως τον Βεζένκοβ όλα αλλάζουν. Δε μου αρέσει να μιλάω για έναν παίκτη όμως το παιχνίδι του Βεζένκοβ. Θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει πιο εύκολα το παιχνίδι όμως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα και πάλεψε μέχρι το τέλος.
Ξεχνάμε τη νίκη απόψε κιόλας. Δεν πρόκειται για κάτι το ιδιαίτερο. Ούτε τελικός, ούτε κάτι το συγκλονιστικό. Πρέπει να προπονούμαστε σκληρά. Κοιτάμε το ματς με την Πάτρα.
Είναι παιχνίδι. Δε μπορείς να πεις κάτι για το σουτ. Ο Ερυθρός Αστέρας είχε 0/19. Δε μπορείς να τα προκαθορίσεις”.