Ο Άρης έχει δώσει 8ήμερο ρεπό στους παίκτες του. Όσοι έμειναν όμως, στην Θεσσαλονίκη αποφάσισαν να προπονούνται κανονικά για να είναι σε φόρμα. Από την άλλη, οι 4 τραυματίες της ομάδας συνεχίζουν να κάνουν ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη για τους τραυματίες:

«Ο Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στην αριστερή ποδοκνημική ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και παράλληλα υποβάλλεται σε θεραπείες.

Ο Γιάννης Κουζέλογλου, που υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική στον τελευταίο αγώνα, κόντρα στον Ιωνικό, κάνει θεραπείες, ώστε να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό το πρόβλημα, το οποίο αντιμετωπίζει και να επιστρέψει στο γήπεδο.

Μόνοι τους εξακολουθούν να γυμνάζονται οι Γιάννης Σιδηροηλίας και Κώστας Τσιρογιάννης, οι οποίοι συνεχίζουν ταυτόχρονα τις θεραπείες».

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη για τις προπονήσεις:

 «Μπορεί ο Σάββας Καμπερίδης να έχει δώσει άδεια οκτώ ημερών στους παίκτες του ΑΡΗ, εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος, προκειμένου να διεξαχθούν τα αναβληθέντα παιχνίδια της Α1, όμως καθημερινά, στο «Nick Galis Hall» βρίσκονται αρκετοί παίκτες, οι οποίοι προπονούνται, υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου, κάποιοι σε διαφορετικούς ρυθμούς από τους υπόλοιπους, λόγω τραυματισμών.

Η επάνοδος στις προπονήσεις, με την ομάδα σε πλήρη σύνθεση, έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (19/04), οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Περιστέρι, για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League».