Απαραίτητη είναι η ανάγκη επιστροφής του Άρη στις επιτυχίες στον αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας, όπως τονίζει ο Μάικλ Τζένκινς. Ο Αμερικανός γκαρντ, μίλησε μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ για τη γνωριμία του με τον Ντέζμιν Ουελς, ενώ επεσήμανε πως η ομάδα του δεν πρέπει να παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο με εκείνο προ ημερών στη Γερμανία, κόντρα στους Σκαϊλάινερς.

Αναλυτικά, όσα έγραψε:

«Είμαστε ανυπόμονοι για τον αγώνα στην Λευκάδα. Έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στις νίκες μετά από κάποιες συνεχόμενες ήττες που κάναμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ηττηθήκαμε από την Νίμπουργκ, τον Παναθηναϊκό και τους Skyliners, σε έναν αγώνα τον οποίο θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει.

Στον αγώνα με την Δόξα θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε. Αυτό είναι το καλό με το μπάσκετ, ότι οι αγώνες είναι συνεχόμενοι και έχεις την ευκαιρία να επανορθώσεις στο επόμενο παιχνίδι, από ένα κακό αποτέλεσμα που έφερες στο προηγούμενο. Περιμένουμε με αγωνία τον αυριανό αγώνα, για να παρουσιάσουμε κάτι θετικό και να κερδίσουμε.

Είμαστε σε διαδικασία σκάουτινγκ της Δόξας Λευκάδας. Ξέρω τον Dezmine Wells. Είναι κι αυτός από τη Νορθ Καρολάινα και έχουμε κάποιους κοινούς γνωστούς, αν και είναι νεότερος από μένα. Τον έχω δει να παίζει στο χάι σκουλ και το κολέγιο.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε στην Λευκάδα είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Όχι όπως στον αγώνα της Γερμανίας που κερδίζαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια και χάσαμε στο τέλος. Πρέπει να παρουσιαστούμε αποφασισμένοι, να είμαστε δυνατοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να δείξουμε πόσο θέλουμε αυτήν τη νίκη».