Με τον Άρη ο Παναγιώτης Γιαννάκης μεγαλούργησε. Πήγε στην ομάδα το 1984 μετά από 12 χρόνια στον σύλλογο της καρδιάς του, τον Ιωνικό. Έγινε μαζί με τον Γκάλη το πιο μυθικό δίδυμο του Άρη, του ελληνικού, αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ και έγραψε εκεί κάποιες από τις πιο ολόχρυσες σελίδες της καριέρας του.

Ο Άρης τον θεωρεί πάντα τεράστιο κεφάλαιο της ιστορίας του και έτσι έστειλε τα δικά του ξεχωριστά συγχαρητήρια στον παλαίμαχο θρυλικό γκαρντ της ομάδας, Παναγιώτη Γιαννάκη για την επικείμενη είσοδό του στο Hall Of Fame της FIBA, όπου οι κίτρινοι θα έχουν πλέον 2 παίκτες τους, καθώς εκεί έχει μπει και ο μύθος Νίκος Γκάλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

Στο πάνθεον των κορυφαίων ανήκει από σήμερα ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ είναι μέλος του Hall of Fame της FIBA, με την τάξη του 2021, γεγονός που περιποιεί μεγάλη τιμή και αποτελεί άλλη μια ύψιστη αναγνώριση για τον μοναδικό άνθρωπο του μπάσκετ, που έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο σε Ευρωμπάσκετ, ως παίκτης και ως προπονητής της «επίσημης αγαπημένης».

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που δόξασε τη φανέλα του ΑΡΗ και δοξάστηκε με αυτή, γίνεται ο δεύτερος παίκτης των «κίτρινων», μετά τον Νίκο Γκάλη, (είχε γίνει μέλος το 2007) που μπαίνει στο Hall of Fame της Διεθνούς Ομοσπονδίας μπάσκετ.

Η οικογένεια του ΑΡΗ συγχαίρει τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την τεράστια αυτή τιμή που του γίνεται!

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΑΡΗ