Καζάνι που βράζει θυμίζει ο Άρης. Το θερμόμετρο έχει ανέβει στα ύψη με την «εξαφάνιση» , αλλά και την απροθυμία που δείχνει ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Γουλιέλμος στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών του στον Ερασιτέχνη, έτσι ώστε να μπορέσει η προσωρινή διοίκηση του συλλόγου να σχεδιάσει την επόμενη μέρα.

Η προσωρινή διοίκηση του είχε ζητήσει να καθίσει στο τραπέζι και να παραδώσει τις μετοχές του ως τις 22/5, αλλά ο Γουλιέλμος είναι άφαντος. Σενάρια ανέφεραν πάντως, ότι προσπαθεί να βρει επενδυτή για να δώσει την ομάδα.

Μια μερίδα οπαδών την ομάδας έχει περάσει ήδη στην αντεπίθεση κατά του μεγαλομετόχου της ομάδας και η ατμόσφαιρα θυμίζει μπαρούτι.

Κάποιοι άγνωστοι οπαδοί της ομάδας, πήγαν σήμερα έξω από τα γραφεία του Δημήτρη Γουλιέλμου στην Αθήνα και έγραψαν συνθήματα σε τοίχους, στα οποία ζητούσαν από τον μεγαλομέτοχο να δώσει τις μετοχές και να αποχωρήσει.

Στο στόχαστρο έβαλε τον Δημήτρη Γουλιέλμο και ο σύνδεσμος οπαδών της ομάδας, «Ιερολοχίτες». Οι οργανωμένοι οπαδοί ανέβασε σκληρό post στο Facebook, στο οποίο έκαναν επίθεση και στον κάτοχο του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ και του ζητούσαν να φύγει.

Αναλυτικά το post ανέφερε:

«ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ

Επειδή η μανία μας για τον ΑΡΗ τον Αυτοκράτορα, όπως τον γνωρίσαμε και θέλουμε να τον ξαναδούμε, είναι μεγαλύτερη από την δική σου μεγαλομανία, πάρε μπουλ… Γουλιέλμε το συντομότερο, εσύ και όποιος δεν έχει σαν μοναδικό σκοπό το καλό του ΑΡΗ μας ! Ξεπέρασες τα όρια που σε θέσαμε, ήρθε και σένα η ώρα σου όπως τα προηγούμενα λαμόγια…».