Ο Άρης θρηνεί την απώλεια μιας ιστορικής μορφής των «κίτρινων». Ο παλιός αθλητής και τέως πρόεδρος του ΑΣ Άρης, ο Μενέλαος Χατζηγεωργίου, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών.

Ο εκλιπών πρόσφερε τα πάντα στον Άρη από κάθε πόστο. Υπήρξε αθλητής της κολύμβησης, του μπάσκετ και του στίβου, αλλά και πρόεδρος του συλλόγου στη δεκαετία του 1970.

Η KΑΕ Άρης εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά της για την απώλεια του Μενέλαου Χατζηγεωργίου και ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

«Η ΚΑΕ Άρης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μενέλαου Χατζηγεωργίου, που «έφυγε» από τη ζωή. Ο Μενέλαος Χατζηγεωργίου υπηρέτησε για δεκαετίες τον σύλλογο, καθώς υπήρξε αθλητής, αλλά και πρόεδρος των “κίτρινων”, με πολύ μεγάλη προσφορά. Η οικογένεια του Άρη είναι σήμερα πιο φτωχή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Τον Μενέλαο Χατζηγεωργίου αποχαιρέτησε και ο ΑΣ Άρης με συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:

«Ημέρα πένθους είναι η σημερινή (12/10) για την οικογένεια του ΑΡΗ, αφού έφυγε από τη ζωή ο πρώην αθλητής και πρόεδρος του συλλόγου, Μενέλαος Χατζηγεωργίου. Ο Μενέλαος Χατζηγεωργίου πρόσφερε στον ΑΡΗ ως αθλητής της κολύμβησης, του μπάσκετ και του στίβου, αλλά και ως πρόεδρος του συλλόγου στη δεκαετία του ’70. Ήταν μία από τις εμβληματικές μορφές στην ιστορία του ΑΡΗ, η οικογένεια του οποίου από σήμερα είναι φτωχότερη.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για την απώλεια του Μενέλαου Χατζηγεωργίου και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ

 

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΑΣ ΑΡΗΣ