Ο Δημήτρης Σταμάτης παραμένει «εκτός» στον Άρη και οι κίτρινοι περιμένουν με αγωνία τις εξετάσεις που έκανε. Ο παίκτης τραυματίστηκε στην αριστερή ποδοκνημκή στον αγώνα με τον Κολοσσό, στη Ρόδο. Υποβλήθηκε σε μαγνητική και οι κίτρινοι περιμένουν τα αποτελέσματά της για να μάθουν αν είναι σοβαρός ή όχι ο τραυματισμός του παίκτη της ομάδας.

Στο μεταξύ ο Άρης ξεκίνησε σήμερα (5/4) με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα (10/4) με τον Ιωνικό στην 21η Αγωνιστική της Basket League.

Ο κόουτς των κίτρινων, Σάββας Καμπερίδης, πέρα από τον Δημήτρη Σταμάτη, δεν είχε στη διάθεσή του σήμερα και τους νεαρούς παίκτες του, Γιάννη Σιδηροηλία και Κώστα Τσιρογιάννη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και είναι «εκτός» εδώ και μέρες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Με μια απογευματινή προπόνηση, ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε σήμερα (05/04) την προετοιμασία του, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ιωνικό (10/04, 17:00, ΕΡΤ3), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Απόντες από το ομαδικό πρόγραμμα ήταν οι Δημήτρης Σταμάτης, Γιάννης Σιδηροηλίας και Κώστας Τσιρογιάννης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Σταμάτης υποβλήθηκε σήμερα (05/04) σε μαγνητική τομογραφία στην αριστερή ποδοκνημική και αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης.

Οι «κίτρινοι» θα συνεχίσουν αύριο (06/04) την προετοιμασία τους, με μια προπόνηση.