Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα (12/12), εξαιτίας των ενοχλήσεων που έχει στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού. Έτσι ο Μαυροβούνιος φόργουορντ είναι αμφίβολος για το αυριανό (13/12, 16:00, ΕΡΤ3) ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στην «PAOK Sports Arena».

Το θέμα του Milosevic αποτελεί τον μεγάλο «πονοκέφαλο» του Σάββα Καμπερίδη, ενόψει του ντέρμπι.

Ο κόουτς του Άρη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και τόνισε ότι αυτά τα ματς συσπειρώνουν τις ομάδες, ενώ επισήμανε ότι στα ντέρμπι δεν υπάρχουν φαβορί.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη για τον Milosevic και οι δηλώσεις του Σάββα Καμπερίδη στο aris.bc:

Οι «κίτρινοι ολοκλήρωσαν σήμερα (12/12) την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον συμπολίτη, με μια μεσημεριανή προπόνηση στο “Nick Galis Hall”. Ο Milan Milosevic, εξαιτίας των ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού, δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και η συμμετοχή του στο αυριανό (13/12) παιχνίδι είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video.

Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει αύριο (13/12, 16:00, ΕΡΤ3), εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Μιλώντας στο www.arisbc.gr, για το αυριανό παιχνίδι, ο προπονητής της ομάδας μας, Σάββας Καμπερίδης, τόνισε:

«Η φύση του συγκεκριμένου αγώνα συσπειρώνει έτσι κι αλλιώς τις ομάδες, ανεξάρτητα από την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται. Πιστεύω πως η εγρήγορση, από την πλευρά των παικτών, θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, σε σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει, γιατί θα απουσιάζει ο κόσμος από τις κερκίδες. Η κάθε ομάδα εκπροσωπεί τον κόσμο της και σε τέτοιες αναμετρήσεις υπάρχει επιπλέον κίνητρο για να διεκδικήσεις τη νίκη. Σε αυτούς τους αγώνες, δεν υπάρχουν φαβορί. Έχει μεγάλη σημασία το πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες, το πάθος που θα δείξουν μέσα στο γήπεδο και η συγκέντρωση στις κρίσιμες στιγμές».