Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής (28/4) της Basket League με το Περιστέρι με τον Δημήτρη Σταμάτη να δείχνει ότι ανεβάζει συνέχεια στροφές.

Ο παίκτης των κίτρινων έκανε κάνει και πάλι μέρος του προγράμματος και μετά ατομικό.

Από την άλλη, ατομικό έκαναν και πάλι οι νεαροί παίκτες της ομάδας, Γιάννης Σιδηροηλίας και Κώστας Τσιρογιάννης, που είναι στα «πιτς» εδώ και καιρό.

Ο Άρης δεν υπολογίζει φυσικά για το ματς με το Περιστέρι τον Decosey, που χώρισε με τον Άρη συναινετικά, αλλά δεν βγήκε από το ρόστερ και απλά συμφώνησε να είναι εκτός ομάδας μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Και φυσικά η ομάδα έχει άλλη μια απώλεια τον Κουζέλογλου, ο οποίος πήγε στην Orthez.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης ανέφερε:

«Με μια απογευματινή προπόνηση, ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (22/04) την προετοιμασία του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στο Περιστέρι (28/04, 20:00, ΕΡΤ3), για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Σ’ ένα μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Δημήτρης Σταμάτης και μετά έκανε ατομικό. Μόνοι τους προπονήθηκαν οι Γιάννης Σιδηροηλίας και Κώστας Τσιρογιάννης.

Η προετοιμασία συνεχίζεται αύριο (23/04), με μια προπόνηση».