Ο Jamal Shuler ανεβάζει στροφές και θα μπει άμεσα στον κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Ο Αμερικανός συμμετείχε σήεμρα στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της προπόνησης του Άρη.

Ο Shuler έδειξε έτσι ότι ανεβαίνει και αφήνει πίσω του ολοκληρωτικά τον τραυματισμό του.

Από την άλλη, η αναβολή της πρεμιέρας της Basket League για μια εβδομάδα (μετά το θέμα που προέκυψε με την «αποβολή» του Ιωνικού από το νέο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού) έκανε τον Σάββα Καμπερίδη να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Επίσης τον έκανε να αποφασίσει να κλειστεί ένα φιλικό, έτσι ώστε η ομάδα να μην μείνει καιρό άπραγη. Στο πλαίσιο αυτό ο Άρης έκλεισε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Ηρακλή, το οποίο θα γίνει αύριο (17/10) στο«Nick Galis Hall».

Αναλυτικά όσα η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για το θέμα του Jamal Shuler, αλλά και το φιλικό με τον Ηρακλή στο «Αλεξάνδρειο»:

«Με μια απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (16/10) η προετοιμασία του Αρη για τον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας της Basket League κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη.

Ο Jamal Shuler συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του ομαδικού προγράμματος.

Αύριο (17/10), το μεσημέρι, οι «κίτρινοι θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Ηρακλή, σε φιλική αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί, κεκλεισμένων των θυρών, στο «Nick Galis Hall».