O Ken Brown επέστρεψε πίσω στην Θεσσαλονίκη σήμερα (20/2) και αμέσως μετά τη άφιξή του πήρε τον δρόμο για τα γραφεία της διοίκησης. Ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη, απολογήθηκε για την… ξαφνική κοπάνα που έκανε (επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους, έφυγε για τις ΗΠΑ και επέστρεψε στην ώρα του). Ο παίκτης αναμένεται να τιμωρηθεί με καμπάνα, η οποία θα ανακοινωθεί πιθανότατα αύριο (21/2).

Στο μεταξύ με αρκετές απουσίες συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Άρη. Οι Δημήτρης Φλιώνης, Διαμαντής Σλαφτσάκης και Στράτος Βουλγαρόπουλος ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και παράλληλα υποβάλλονται σε θεραπείες, καθώς είναι ακόμα νοκ άουτ λόγω τραυματισμών. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Μilan Milosevic απουσιάζουν, καθώς έχουν ενσωματωθεί στις προετοιμασίες της Εθνικής Ελλάδας και της Εθνικής Βοσνίας αντίστοιχα.

Για να μπορεί ο Σάββας Καμπερίδης να κάνει μια… υποτυπώδης προπόνηση, καθώς έχει πολλές απουσίες, έβαλε χθες τους έφηβους Όμηρο Νετζήπογλου και Αλέξανδρο Καλαϊτζάκη να γυμναστούν για πρώτη φορά με την ομάδα

Στο μεταξύ, στην Αθήνα θα βρεθεί αύριο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη και αντιπρόεδρος της «κίτρινης» ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, προκειμένου να έχει συνάντηση (προγραμματισμένη) με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Στο τετ α τετ θα συζητηθεί το ζήτημα του «Αλεξανδρείου Μελάθρου».