Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ανακοινώσει ο Άρης την… ετυμηγορία του για την «καμπάνα» που θα πέσει στον «κοπανατζή» γκαρντ της ομάδας, Ken Brown.

Ο Αμερικανός την… κοπάνησε από την Θεσσαλονίκη πριν το ματς (15/2) με τον Παναθηναϊκό στη «Nick Galis Hall» (εξ αναβολής παιχνίδι για την 18η Αγωνιστική της Basket League, επικαλούμενος σοβαρούς προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Γύρισε πίσω βέβαια, στην Ελλάδα αλλά όχι στην ώρα του. Έτσι η διοίκηση αλλά δεν θα γλιτώσει την «καμπάνα».

Στο μεταξύ, ο Άρης συνέχισε και σήμερα μετ’ εμποδίων την προετοιμασία του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.  Ο Σάββας Καμπερίδης δεν είχε και πάλι στην διάθεσή του, τους τραυματίες Φλιώνη, Σλαφτσάκη και Βουλγαρόπουλο και τους διεθνείς Λευτέρη Μποχωρίδη και Milan Milosevic, που είναι στις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας και της Βοσνίας αντίστοιχα.

Οι 3 τραυματίες συνέχισαν και χθες τις αποθεραπείες και έκαναν και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Ο ΑΡΗΣ συνέχισε και σήμερα (21/02) με προβλήματα την προετοιμασία του, ενόψει της επανέναρξης της ΕΚΟ Basket League. Οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν στο «Nick Galis Hall», με τους Δημήτρη Φλιώνη, Διαμαντή Σλαφτσάκη και Στράτο Βουλγαρόπουλο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, κάνοντας παράλληλα θεραπείες, εξαιτίας των τραυματισμών, που τους ταλαιπωρούν. Απόντες είναι φυσικά και οι διεθνείς, Λευτέρης Μποχωρίδης και Milan Milosevic.

 

 

Tags:
Άρης