O Άρης συνέχισε και σήμερα (30/1) την προετοιμασία του για το ματς με το Λαύριο (6/2) με τους Milan Milosevic και Vladimir Dragicevic να κάνουν και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Οι δυο ψηλοί της ομάδας έχουν επιστρέψει, πάντως, στη ενεργό δράση, καθώς έπαιξαν την περασμένη εβδομάδα απέναντι στο Μεσολόγγι και μάλιστα πανηγύρισαν με την ομάδα την μεγάλη νίκη.

Δεν είναι όμως, έτοιμοι ακόμα 100% και έτσι προληπτικά κάνουν ατομικό πρόγραμμα. Ο Milosevic έχει ταλαιπωρηθεί πολύ φέτος από ένα θέμα που έχει στον αχίλλειο. Ο Dragicevic από την άλλη, είχε τραυματιστεί στο γόνατο και έμεινε μεγάλο διάστημα εκτός δράσης. Έτσι αμφότεροι πάνε στο χαλαρό αυτό το διάστημα.

Αύριο ο Σάββας Καμπερίδης έδωσε ρεπό στους παίκτες του Άρη, καθώς η ομάδα δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση (έχει αναβληθεί το ματς με τον Ηρακλή).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Με μια μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (30/01) η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει της αναμέτρησης με το Λαύριο (06/02, 17:00), που θα γίνει στο «Nick Galis Hall», για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Vladimir Dragicevic και ο Milan Milosevic ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι «κίτρινοι» θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν αύριο (31/01) κάποιες ανάσες και από τη Δευτέρα (01/02) η προετοιμασία για το παιχνίδι με το Λαύριο θα μπει στην τελική της ευθεία».