O Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς με το Λαύριο (6/2). Η ομάδα, δεν θα παίξει στην 13η αγωνιστική της Basket League που θα διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο, καθώς το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, που θα έδιναν οι «κίτρινοι» με τον Ηρακλή έχει αναβληθεί. Έτσι η ομάδα δουλεύει για το επόμενο παιχνίδι, αυτό με το Λαύριο στο «Αλεξάνδρειο» στην 14η Αγωνιστική, με τους Milan Milosevic και Vladimir Dragicevic πάντως, να κάνουν ατομικό πρόγραμμα σήμερα (28/1).

Οι δυο ψηλοί του Άρη έχουν επιστρέψει, πάντως, στη ενεργό δράση, καθώς έπαιξαν την περασμένη εβδομάδα απέναντι στο Μεσολόγγι και μάλιστα πανηγύρισαν με την ομάδα την μεγάλη νίκη.

Οι δυο παίκτες δεν είναι έτοιμοι 100% ακόμα μετά τα προβλήματα που είχαν (ο Milosevic έχει ένα θέμα τον αχίλλειο και ο Dragicevic είχε τραυματιστεί στο γόνατο και έμεινε μεγάλο διάστημα εκτός δράσης) και έτσι τους… πάνε λάου, λάου γι’ αυτό και έκαναν μόνο ατομικό σήμερα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Αρκετή ένταση περιελάμβανε το σημερινό (28/01) πρόγραμμα για την ομάδα του ΑΡΗ, που προετοιμάζεται, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με το Λαύριο (06/02, 17:00), για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Ο Σάββας Καμπερίδης έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην τακτική, με τους ρυθμούς της προπόνησης να ανεβαίνουν.

Ο Vladimir Dragicevic και ο Milan Milosevic ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο (29/01), με μια προπόνηση.